Bedrijfsfilosofie

Onze bedrijfsfilosofie steunt op 10 peilers:

1

Familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring

Na 22 jaar werkervaring, richtte Geert Van Glabeke in 1996, Aluvera op. In 2007 versterkte zoon Wouter het familiebedrijf, onder zijn impuls groeide Aluvera uit tot een vaste waarde binnen de bouwwereld. "Als familie­bedrijf zijn we betrouwbaar, betrokken en uitermate stabiel in onze relaties. De nadruk ligt bij ons op kwaliteit, vertrouwen en innovatie. Aluvera is klaar voor de toekomst!

Aluvera, gevestigd in Oudenaarde te Oost-Vlaanderen, staat voor kwaliteit en vakmanschap. Met meer dan 40 jaar ervaring is er niets waar wij geen oplossing voor vinden.

Energiebewuste aannemer

Sinds 2015 staat aluvera, als enige in de regio gecertificeerd als energie bewuste aannemer.

2
3

Expertise

Aluvera is expert in het vervaardigen van producten die een architecturale en duurzame meerwaarde bieden voor uw woning en dit in ons eigen atelier!

Wij zijn er om uw leef-, werk- en/of woonomgeving te optimaliseren. Elke opdracht wordt een eigentijds ontwerp op gebied van technologie, vormgeving en functionaliteit, dit betekent een belangrijke en blijvende meerwaarde voor uw woning!

Eigen productie

In ons eigen atelier vervaardigen we iedere constructie met zorg. Ieder materiaal wordt door ons omgevormd tot het gewenste eindproduct.

4
5

Eigen plaatsingsdienst

Voor de plaatsing en afwerking van uw schrijnwerk kan u steeds vertrouwen op ons plaatsingteam. Onze vakmensen hebben een jarenlange ervaring in productie en montage. U kan rekenen op een professionele afwerking.

Verschillende kwaliteitslabels

Kwaliteit blijft een absolute basisvoorwaarde voor succes op lange termijn. Daarom werken wij uitsluitend met voornamelijk duurzame Belgische producten.

Aluminium: Reynaers
PVC: Veka
Hout: Riche
Glas: Saint-Gobain
Ventilatie: Renson (Ambassador)
Zonwering: Renson (Ambassador)
Raamdecoratie: Diaz en Copa Home
Automatisatie van rolluiken: Rademacher

Aluvera staat voor hoogwaardige kwaliteit in producten en service. BCCA: Procescertificaat voor alu (Al onze ramen en deuren zijn gemaakt cfr productnorm 14351-1) BUtgb - ATG : PVC vensterraamsysteem CE-markering voor gevels CE-markering voor ramen en deuren WTCB / CSTC: Testrapport hout

6
7

De klant staat centraal

Onze bedrijfsfilosofie: “Wij zijn er voor u, onze klant!” Onze klanten motiveren ons denken en handelen. Wij willen een aanwinst zijn voor ieder die met ons wil samenwerken. Wij streven niet enkel naar kwaliteit in onze producten maar ook in onze manier van samenwerken. Daarom bent u, onze klant de belangrijkste persoon in onze onderneming, Wij streven ernaar dat onze klanten ons verder aanbevelen!

Individuele benadering

Elke opdracht is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Zo zal de bouwplaats en de oriëntatie een groot deel van het ontwerp beïnvloeden.

8
9

Meer dan degelijke naservice

Niet alleen de plaatsing is belangrijk, maar ook de afwerking achteraf. Daarom gaan wij steeds met oog voor detail te werk. Ontbreekt er nog iets? Onze na-service staat steeds ter uwer beschikking. Kwaliteit leveren kan alleen maar met een degelijke na-service. Daarom kan u ook achteraf bij Aluvera terecht. Bovendien hebt u een uitgebreide garantie op glas en profielen.

Interieur als extra dimensie

Bij een grondige renovatie of nieuwbouw hoort ook een nieuw interieur... Warme kleuren, aanvullende materialen, een andere ruimte-indeling,... Om onze service naar jullie toe nog meer uit te breiden, hebben we sinds augustus 2010, interieurvormgeeftster Charlotte Declercq onder de arm genomen. Dankzij eigen interesse, passie en regelmatige bijscholingen blijft zij op de hoogte van de laatste trends op interieur vlak. Stap voor stap komt zij samen met jullie tot jullie droominterieur! De duurzaamheid van onze producten, de technologische innovaties en ons sterk team vormen de drijvende krachten achter Aluvera.

10

Meer informatie over onze bedrijfsfilosofie?

Contacteer ons