Interieur & raamdecoratie

Wonen doet u in uw eigen huis en omgeving met plezier, dus is het ook heel belangrijk dat uw interieur u dat gevoel kan geven. Redenen genoeg om het thuis naar uw zin te hebben en lekker te genieten en ontspannen in een op maat gemaakt interieur. Door middel van kleine aanpassingen zoals kleur, accessoires en indeling, kunt u uw hele sfeer in huis veranderen en creëert u een warm thuisgevoel.

Wij zijn er om u te helpen met het verwezenlijken van uw droominterieur, dit rekening houdende met uw wensen, de mogelijkheden en uw budget.

Altijd is er sprake van maatwerk. Want alle huizen met haar bewoners zijn uniek. Dat geldt ook voor professionele omgevingen zoals kantoren, bedrijven,...

Wij adviseren, ontwerpen en begeleiden complete projecten van a t/m z. We starten met een intakegesprek, waarna één à twee schetsontwerpen met bespreking, gevolgd door een definitieve plattegrond en een 3-D tekening.

Wij vinden het belangrijk goed te luisteren naar hetgeen u als opdrachtgever echt belangrijk vindt.

Bij ons gaat het om ‘beleving’, dit is meer dan een bepaald meubelstuk of kleurtje. Het is de totaalsfeer die we creëren die de toegevoegde waarde geeft aan een project.

Stap voor stap komen we samen tot uw droominterieur.

Bekijk al onze interieur & raamdecoratie

Wenst u meer informatie over ons aanbod interieur of raamdecoratie?

Contacteer ons